• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Γίνετε πηγές έμπνευσης στο Πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 16:24

Επιμέρους στόχοι του προγράμματος Mentoring είναι:

  • να δώσει στον καθοδηγούμενο φοιτητή μια ευρύτερη εικόνα του εργασιακού περιβάλλοντος και να διερευνήσει νέες προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης
  • να προσφέρει στον καθοδηγούμενο την ευκαιρία μάθησης και εξάσκησης σε τεχνικές ένταξης στην αγορά εργασίας
  • να δημιουργήσει προοπτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης και προόδου
  • να προσφέρει στον καθοδηγούμενο γνώσεις και εμπειρίες για την ανάπτυξη του προσωπικού του σχεδίου ανάπτυξης (career planning)
  • να διευρύνει το δίκτυο επαφών του καθοδηγούμενου

Στην προσπάθεια αυτή, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καλεί επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να γίνουν εθελοντές Μέντορες (Mentors) και να καταστούν πηγή έμπνευσης για νέους ανθρώπους. Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Mentoring θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας πλούσιας δεξαμενής γνώσης και εμπειρίας στηρίζοντας όχι μόνο τους φοιτητές αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Τα οφέλη από τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Mentoring είναι πολλά!

Ως Mentors, θα έχετε την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσετε γνώσεις και εμπειρίες σε νέους και να επηρεάσετε θετικά την επερχόμενη γενιά, να γίνετε πρότυπο για άλλους επιχειρηματίες και επαγγελματίες στην κοινωνία της κοινωνικής ευθύνης, που χρειάζεται όλοι να δημιουργήσουμε. Παράλληλα, με την εμπλοκή σας στο πρόγραμμα θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε στις βασικές γνώσεις του mentoring από επαγγελματία Coach, να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές και οργανωτικές σας δεξιότητες, να αυξήσετε την αυτοεκτίμηση και την ικανοποίησή σας από τη δουλειά σας, όπως επίσης και να διευρύνετε το δίκτυο επαφών σας.

Σας καλούμε να γίνετε Μέντορες στο πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζοντας το αρχικό σας ενδιαφέρον συμπληρώνοντας το «Δελτίο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Μεντόρων». Για την καλύτερη κατανόηση της δομής του προγράμματος Mentoring αλλά και το τι είναι Μέντορας, σας προτείνουμε να επιλέξετε σύνδεσμο "Mentoring"

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Έφη Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη της ΔΑΣΤΑ και Συντονίστρια του Προγράμματος Mentoring.(τηλ: 2651007278, email: dasta <mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >'; document.write( '' ); document.write( addy_text43176 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ; @uoi.gr)

Ευελπιστούμε στη συνεργασία και στήριξή σας!

Σχετικά αρχεία: Ολοκλήρωση 1ου Κύκλου Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Γίνετε πηγές έμπνευσης στο Πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα