• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Ολοκλήρωση 1ου κύκλου του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 09:52

Το Πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εντάσσεται στις δράσεις που υλοποιεί η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας για την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος σε θέματα απασχόλησης και σταδιοδρομίας.

Στο Πρόγραμμα συμμετείχαν, ως Μέντορες (Mentors), εθελοντές επιχειρηματίες και στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που διέθεταν τουλάχιστον πενταετή επαγγελματική εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο, και ως καθοδηγούμενοι (Mentees) τελειόφοιτοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2013 στην Αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για την αξία του Mentoring στην υποστήριξη νέων ανθρώπων που βρίσκονται στην αρχή της σταδιοδρομίας τους, η διάχυση της φιλοσοφίας του Mentoring και των οφελών που προκύπτουν από την εφαρμογή του, αλλά και η προσέλκυση νέων Μεντόρων για την πραγματοποίηση του δεύτερου κύκλου του Προγράμματος που θα ξεκινήσει να υλοποιείται το Σεπτέμβριο του 2013.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης οι Μέντορες και οι καθοδηγούμενοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και να περιγράψουν τα οφέλη που αποκόμισαν από αυτό. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Βιωματικό Εργαστήριο από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Μεντόρων, Business Mentors, Ελληνικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για Γυναίκες Επιχειρηματίες Δρ Σοφία Πρωτόπαπα με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων Mentoring στην ομάδα των παρευρισκομένων.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μέσω του Προγράμματος Mentoring ενδυναμώνει τη σχέση του με την κοινωνία και παράλληλα δημιουργεί μια πλούσια δεξαμενή γνώσης και εμπειρίας, την οποία αξιοποιεί στηρίζοντας όχι μόνο τους φοιτητές του αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Ολοκλήρωση 1ου κύκλου του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα