• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Matching Skills Tool: Ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης εργασίας ή πρακτικής άσκησης

Κυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 14:58

Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι συμπληρώνουν μια φόρμα όπου τους ζητείται να συμπληρώσουν  τις δεξιότητες που έχουν είτε αυτές αφορούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει κατά την διάρκεια των σπουδών τους, είτε αφορούν γλωσσικές δεξιότητες και δεξιότητες χρήσης Η/Υ είτε οριζόντιες δεξιότητες (επικοινωνιακές δεξιότητες κλπ.). Οι επιχειρήσεις συμπληρώνουν μια αντίστοιχη φόρμα όπου δηλώνουν τις δεξιότητες που επιθυμούν για τις θέσεις εργασίας ή για τις θέσεις πρακτικής άσκησης που έχουν.

Το σύστημα κάνει αυτόματα matching τα δεδομένα που βάζουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι με αυτά που βάζουν οι επιχειρήσεις και, εάν ταιριάζουν, τότε στέλνει ένα ενημερωτικό e-mail στην επιχείρηση, στον φοιτητή και στο γραφείο διασύνδεσης του πανεπιστημίου.

Το σύστημα αναπτύχθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος UETPNET (www.uetpnet.eu). Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φοιτητές και επιχειρήσεις από 6 ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Αγγλία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία).

Εάν ενδιαφέρεστε για εργασία ή πρακτική άσκηση σε Ελλάδα ή Κύπρο συμπληρώστε τη φόρμα στα Ελληνικά. Εάν ενδιαφέρεστε για εξωτερικό, συμπληρώστε τη φόρμα στα Αγγλικά.

Για την εγγραφή σας στο σύστημα του "Matching Skills Tool" κάντε κλικ εδώ

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Matching Skills Tool: Ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης εργασίας ή πρακτικής άσκησης

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα