• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 10:39

Το πρόγραμμα Mentoring απευθύνεται σε τελειόφοιτους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία και αποτελεί μια σχέση συνεργασίας μεταξύ δύο ατόμων, φοιτητή και επαγγελματία, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών για ένα συγκεκριμένο τομέα απασχόλησης.

Σύμφωνα με τη ροή υλοποίησης της συγκεκριμένης δράσης, θα πραγματοποιηθεί η 2η Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων και Mentees και πιο συγκεκριμένα:

  • Η 2η Ομαδική Συνάντηση (για Φοιτητές/Mentees), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12.00, στο χώρο του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Η 2η Ομαδική Συνάντηση (για Μέντορες) θα λάβει χώρα, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στις 11.00 π. μ., στη Μονή Περιστεράς Δουρούτης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σκοπός των Συναντήσεων είναι η καταγραφή της μέχρι τώρα πορείας της δράσης, η αξιολόγησή της, καθώς και η συμβουλευτική υποστήριξη τόσο των Μεντόρων όσο και των Mentees στο έργο τους. Στο πλευρό μας και πάλι θα είναι η κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Business Coach και Mentor του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Mentoring μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. E. Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συντονίστρια του Προγράμματος Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. 2651007278.


Συνημμένα αρχεία:


Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα