• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Ημέρες Φοιτητή για Οικονομολόγους 2012

Τετάρτη, 23 Μάιος 2012 22:44

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος και η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας - ΔΑΣΤΑ - του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν διημερίδα με τίτλο «Ημέρες Φοιτητή για Οικονομολόγους 2012" στις 23 & 24 Μαΐου 2012 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, φοιτητές και απόφοιτοι οικονομολόγοι πανεπιστημίων και ΤΕΙ της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και το ευρύτερο κοινό της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εισηγήσεις για την απασχόληση, τη σταδιοδρομία, την πρακτική άσκηση και την επιχειρηματικότητα και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια (workshops) για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού.

Την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και από τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας - ΔΑΣΤΑ - του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στη συνέχεια, το Γραφείο Διασύνδεσης της ΔΑΣΤΑ θα ενημερώσει για τις υπηρεσίες εύρεσης εργασίας που παρέχει και θα πραγματοποιήσει δύο βιωματικά εργαστήρια για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού.

Την Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012, το πρώτο μέρος της ημερίδας περιλαμβάνει ενημέρωση για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για τους στόχους της πρακτικής άσκησης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτή, τα οφέλη από τη συμμετοχή κλπ. Επίσης, φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που έχουν πραγματοποιήσει την πρακτική τους άσκηση στο παρελθόν,καθώς και επιχειρήσεις που έχουν απασχολήσει φοιτητές του Τμήματος θα παρευρίσκονται για να καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία. Το δεύτερο μέρος της ημερίδας αφορά στην πραγματοποίηση Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας από τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ με θέμα "e-επιχειρείν". Το εργαστήριο θα πραγματευτεί θέματα όπως: η έννοια του e-επιχειρείν-επιχειρηματικά μοντέλα, η επίδραση του e-επιχειρείν σε παραδοσιακές μορφές αγορών, ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων στην επιχειρηματικότητα.

Οι δύο ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ώρα έναρξης 14.00.

Οι ημερίδες είναι ανοικτές στο κοινό.

Δείτε:

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Ημέρες Φοιτητή για Οικονομολόγους 2012

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα