Συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!

Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2012 12:15

Αφουγκραζόμενοι τα ερωτήματά και τους προβληματισμούς σας για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας και το μέλλον σας, προσπαθούμε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις , που στόχο έχουν να σας στηρίξουν και να σας ανοίξουν δρόμους για την προσωπική και επαγγελματική σας  ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει το πρόγραμμα Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που διανύουν το προτελευταίο ή τελευταίο έτος των σπουδών τους. Αντίστοιχες δράσεις υλοποιούνται σε πολλά Πανεπιστήμια του εξωτερικού με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τόσο από φοιτητές και απόφοιτούς τους όσο και από κάθε είδους επαγγελματίες του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Εν συντομία, το πρόγραμμα Mentoring θα αποτελεί μια σχέση συνεργασίας μεταξύ δύο ατόμων, φοιτητή και επαγγελματία - η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών για ένα συγκεκριμένο τομέα απασχόλησης..

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Mentoring οι δυνατότητες που σας προσφέρονται είναι πολλές!

Θα σας δοθεί η δυνατότητα:

  • να διερευνήσετε νέες προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης,
  • να προσδιορίσετε πιθανούς τομείς ανάπτυξης,
  • να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας,
  • να δημιουργήσετε προοπτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης και προόδου,
  • να διευρύνετε το προσωπικό δίκτυο επαφών σας και
  • εν γένει να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρίες για την ανάπτυξη του προσωπικού σας σχεδίου ανάπτυξης (career planning)!

To πρόγραμμα Mentoring υλοποιείται από τη ΔΑΣΤΑ και το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης, τηλ. 2651008458, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .