• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα "Future Leaders" στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 14:21

Η ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος σε θέματα απασχόλησης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας, πρόκειται να διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος “Future Leaders” στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τον Απρίλιο 2012.

Το πρόγραμμα “Future Leaders” αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανάπτυξης ικανοτήτων με βασικό στόχο την προετοιμασία των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών και αποφοίτων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Μέσω των επιμορφωτικών εμπειριών που προσφέρει, συμβάλλει στον εντοπισμό και στην ανάπτυξη των ηγετικών δυνατοτήτων, σε έργα με κοινωνική διάσταση.

Το πρόγραμμα “Future Leaders”, εκπονείται με τη συμβολή διαφόρων εταιρειών, οργανισμών, σωματείων και οργανισμών με ευαισθητοποίηση στα θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με αφετηρία τις ιδέες των νέων φοιτητών και αποφοίτων που συμμετέχουν σε αυτό. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και απόφοιτοι μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, στους οποίους απευθύνεται, καλούνται να δραστηριοποιηθούν στην υλοποίηση ενός επιχειρησιακού πλάνου με κοινωνικές προεκτάσεις, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων στελεχών-μεντόρων.

Το πρόγραμμα “Future Leaders” διαρκεί 11 ημέρες και υλοποιείται 3 φορές το χρόνο - την Άνοιξη, το Καλοκαίρι και το Φθινόπωρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μεταπτυχιακοί φοιτητές και απόφοιτοι μεταπτυχιακών έως 27 ετών όλων των ειδικοτήτων.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  •  Θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων στην Ηγεσία.
  • Ενημέρωση για το Project που θα αναλάβει κάθε ομάδα.
  • Ομαδική συνεργασία πάνω στο project.
  • Oλοκλήρωση του πλάνου δράσης.
  • Παρουσίαση της πρότασης στους ΜΚΟ.
  • Παρουσίαση στην πανεπιστημιακή και επιχειρηματική κοινότητα και βράβευση.

Η ενημερωτική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 14.00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μεταπτυχιακοί φοιτητές και απόφοιτοι μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής και να το επιστρέψουν στη ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με email - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - το αργότερο μέχρι τις 20 Απριλίου 2012.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλ. 2651007278, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


Σχετικά αρχεία

 

 

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα "Future Leaders" στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα