• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Νέο Σεμινάριο Web analytics: using data to help a business grow από το Grow Greek Tourism Online της Google

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 20:16

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και ώρα 12.00- 14.00 (ώρα προσέλευσης 11:45).
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω του συνδέσμου https://goo.gl/nXoTcW

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, όλοι όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορούν να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής τους στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό τους ρυθμό. Αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση μπορούν να πάρουν και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Πληροφορίες:
-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
-Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου : 2651007650, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Νέο Σεμινάριο Web analytics: using data to help a business grow από το Grow Greek Tourism Online της Google

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα