• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Ημέρα Καριέρας 2015

Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2015 15:56
Θέλω πληροφορίες για απόφοιτους και φοιτητές
Θέλω πληροφορίες για επιχειρήσεις

 


Υποστηρικτές:

 eteph dke 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

 EPILOGES MEDIA LOGO big logo epirus tv1  logo Radio Epirus   SHMA PL OE ITVLogo skywalker-logo  

 


 

Πληροφορίες για απόφοιτους και φοιτητές

Γιατί να συμμετάσχω;

• να πραγματοποιήσετε μίνι-συνεντεύξεις συζητήσεις με στελέχη επιχειρήσεων, 
• να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης  
• να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με την προοπτική απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες
• να αντλήσετε ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και απαιτήσεις επαγγελματικών κλάδων 
• να διευρύνετε το δίκτυο των επαφών σας

 

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Για να λάβετε μέρος στην Ημέρα Καριέρας 2015 θα πρέπει:

• να δηλώσετε συμμετοχή στη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής Φοιτητών/Αποφοίτων   
• να ετοιμάστε το βιογραφικό σας σημείωμα και να έχετε μαζί σας αρκετά αντίτυπα, τα οποία θα δώσετε στα στελέχη των επιχειρήσεων που θα συναντήσετε
Μέσω του email που θα δηλώσετε στη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για το προφίλ των επιχειρήσεων που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση, καθώς και για το προφίλ συνεργάτη που αναζητούν

Πώς θα ενημερωθώ για τις επιχειρήσεις;

Με τη δήλωση συμμετοχής σας στην «Ημέρα Καριέρας 2015» μας δίνετε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχοντας σας ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. 

Επίσης μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Κατάλογο με τις Συμμετέχουσες Eπιχειρήσεις

Πρέπει να προετοιμαστώ;

Για να μπορέσετε να αποκομίσετε τα περισσότερα οφέλη από τη συμμετοχή σας στην «Ημέρα Καριέρας 2015» σας παροτρύνουμε να προετοιμαστείτε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μελετήσετε το profileτωνεταιρειών και τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται και να έχετε αποφασίσει το ποιες θα συναντήσετε με τα δικά σας κριτήρια.
Η Ημέρα Καριέρας δεν περιλαμβάνει προκαθορισμένα χρονικά ραντεβού με τις επιχειρήσεις. Όταν θα προσέρθετε στο χώρο της εκδήλωσης, θα δηλώσετε την παρουσία σας στην Γραμματεία και στη συνέχεια θα μπορείτε να συναντήσετε τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων. Το προσωπικό της ΔΑΣΤΑ θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε καθοδήγηση. Ο χρόνος που θα έχετε στη διάθεσή σας για την επαφή σας με μια επιχείρηση είναι περιορισμένος, περίπου 7 λεπτά, και επομένως όσο καλύτερα προετοιμασμένοι είστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα αποκομίσετε.

Προκειμένου να προετοιμαστείτε καλύτερα για την "Ημέρα Καριέρας 2015" παρακολουθείστε το διαδραστικό σεμινάριο  "U Can Do It!" της Randstad, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 13.00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η θεματολογία του σεμιναρίου  "U Can Do It!" περιλαμβάνει:

- Αυτογνωσία: προσωπικές ικανότητες και δεξιότητες. Τι αναζητούν οι εργοδότες από τον υποψήφιό

-  Βιογραφικό σημείωμα: Τιps για την καλύτερη παρουσίαση και προώθηση του εαυτού τους         

-  Μέσα κοινωνικής δικτύωσης & σύγχρονοι μέθοδοι αναζήτησης εργασίας

-  Η διαδικασία της συνέντευξης: Τι αναμένεται από τους υποψηφίους

Για να παρακαλοθήσετε το Σεμινάριο ""U Can Do It!" της Randstad πρέπει να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής στο ""U Can Do It!"  

Κατεβάστε όλες τις πληροφορίες για Απόφοιτους/Φοιτητές (pdf) 

 

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , 265100 8454, 265100 7479, 265100 7278 

 


Πληροφορίες για επιχειρήσεις

Γιατί να συμμετάσχει μία επιχείρηση στην Ημέρα Καριέρας 2015;

Η Ημέρα Καριέρας 2015 είναι για την επιχείρησή σας μια σημαντική ευκαιρία για: 
•    Να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να διερευνήσετε δυνατότητες και ευκαιρίες συνεργασίας στο μέλλον.
•    Να επιδείξετε υψηλό πνεύμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βοηθώντας τους φοιτητές και τους αποφοίτους να έχουν τις πρώτες τους εμπειρίες δικτύωσης και διαχείρισης της σταδιοδρομίας τους.
•    Να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησής σας και να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας, τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες σας στους αποφοίτους και τους φοιτητές, που αποτελούν ένα δυναμικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, αλλά και στο ευρύτερο κοινό.
•    Να διερευνήσετε ευκαιρίες και πεδία συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Συμμετέχοντας στην Ημέρα Καριέρας 2015, στελέχη της επιχείρησής σας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μίνι συνεντεύξεις-συζητήσεις με τους φοιτητές-αποφοίτους. Οι επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη κι αν δεν προγραμματίζουν να προβούν άμεσα σε κάποια πρόσληψη.   

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση;
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου "Κάρολος Παπούλιας", έκτασης 489 τ.μ. δίνοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους φοιτητές-αποφοίτους και συνύπαρξης με τις άλλες συμμετέχουσες επιχειρήσεις, δημιουργώντας θετικό επικοινωνιακό κλίμα. Σε κάθε επιχείρηση θα διατεθεί διαμορφωμένος χώρος και στον οποίο θα μπορεί να προβληθεί και διαφημιστικό/ενημερωτικό υλικό (banner, φυλλάδια, αφίσα). Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 11.00 πμ έως τις 17.00 μμ

Πως θα συμμετάσχετε στην εκδήλωση;
Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής επιχειρήσεων έως τις 18 Μαΐου 2015.

Τα στοιχεία που θα μας δώσετε μέσω της συγκεκριμένης φόρμας  θα αξιοποιηθούν τόσο για την προβολή της εταιρείας σας, αφού θα εκτυπωθεί κατάλογος των συμμετεχουσών εταιρειών, ο οποίος θα διανεμηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα θα αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο της ΔΑΣΤΑ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όσο και για την πλήρη ενημέρωση και προετοιμασία των φοιτητών και αποφοίτων, πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Μετά την εγγραφή σας στην εκδήλωση στέλεχος της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει πρόσθετες πληροφορίες.

Κατεβάστε τον Οδηγό για Συμμετέχουσες Επιχειρήσεις (pdf)

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , 265100 8454, 265100 7479, 265100 7278

 

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Ημέρα Καριέρας 2015

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα