• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Δύο χρόνια Mentoring στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 13:52

Η Τελική Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων και Mentees θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου 2014 & ώρα 17.30 στην Αίθουσαmentoring kolaz Συγκλήτου (Μεταβατικό Κτίριο, 2ος όροφος) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι Μέντορες του 2ου κύκλου θα  παρουσιάσουν την εμπειρία τους και θα «αποτυπώσουν» μαζί με τον/την Mentee τους τη διαδρομή τους. Επίσης θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Εργαστήριο σε δεξιότητες mentoring και απασχολησιμότητας.

Η Τελική Ομαδική Συνάντηση είναι ανοιχτή στο κοινό και προσβλέπει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στην  αξία του Mentoring, στη διάχυση της φιλοσοφίας του και στην προσέλκυση νέων Μεντόρων, που με την εμπειρία τους θα υποστηρίξουν τους φοιτητές και νεαρούς απόφοιτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους.  

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μέσω του Προγράμματος Μentoring ενδυναμώνει τη σχέση του με την κοινωνία και παράλληλα δημιουργεί μια πλούσια δεξαμενή γνώσης και εμπειρίας, την οποία αξιοποιεί στηρίζοντας όχι μόνο τους φοιτητές του αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Σχετικά Αρχεία

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Δύο χρόνια Mentoring στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα