• Δημιουργία Λογαριασμού

    Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

     

    Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

     

    Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

     

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή συμμετοχών στον 1ο φοιτητικό διαγωνισμό για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη!

Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 09:43

Ο διαγωνισμός λήγει την 28η Μαρτίου 2014.

Οι νικητές των τριών πρώτων βραβείων θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Νέων (EYE 2014), που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο από 9 έως 11 Μαΐου 2014.

Ο διαγωνισμός φέρει το όνομα του επί σειρά ετών αείμνηστου προέδρου του Δικτύου, Νίκου Αναλυτή, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ιδέα της ένταξης της ΕΚΕ στη διδακτέα ύλη της εκπαίδευσης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την υποστήριξη του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Αίτηση συμμετοχής / πρότυπο υποβολής καθώς και αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.csrhellas.gr και στο τηλέφωνο 2103387422.  

Βρίσκεστε Εδώ: Νέα & Ανακοινώσεις - Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή συμμετοχών στον 1ο φοιτητικό διαγωνισμό για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη!

Επικοινωνία

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  • Τηλέφωνο : 26510 0 7278
  • Fax: 26510 0 9295
  • Email: dasta@uoi.gr
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10 Ιωάννινα